Heeft u vragen?

Neem contact op

Unitio werkt voor cliënten die woonachtig zijn en/of uitstromen in de veiligheidsregio’s Brabant-Noord, Brabant-Zuidoost, Midden- en West-Brabant.
Denk je dat jouw cliënt ondersteuning nodig heeft bij diens dagelijkse activiteiten en moet deze gericht zijn op forensische ambulante begeleiding? Meld hem of haar dan aan bij Unitio.

Op de volgende manieren kun je contact opnemen:

Wonen en dagbesteding
Voor vragen inzake wonen en dagbesteding kunt u terecht bij de Manager Zorg: 0413-763263.

Begeleidingsaanbod
Voor vragen aangaande begeleidingsaanbod kunt u terecht bij de Inhoudelijk Manager: 0413-763263.

Algemeen
U kunt uw vraag ook sturen naar info@unitio.nl.

Aanmelden
Via het Informatiesysteem Forensische Zorg (Ifzo) wordt het aanmeldproces ondersteund. Met ons zorgaanbod, valt Unitio onder de categorieën: Ambulante zorg – ambulante begeleiding eventueel aangevuld met dagbesteding. Daarnaast kunt u een beroep doen op ‘training zelfstandig wonen’ in een tijdelijke woning van Connect Wonen.

Bovenstaande inhoud geldt ook voor WMO cliënten met een forensisch profiel. WMO consulenten kunnen cliënten hiervoor aanmelden via het digitale berichtenverkeer.

Contactformulier
Heeft u andere vragen? Neem dan ook gerust contact op. Dit kan per telefoon 0413-763263 of via onderstaand contactformulier. We zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08.30 uur en 17.00 uur.

Locatie
Het hoofdkantoor van Unitio is gevestigd in Sint-Oedenrode. We zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08.30 uur en 17.00 uur.

Jan Tinbergenstraat 4H
5491 DC Sint-Oedenrode
Telefoon: 0413-763263
E-mail: info@unitio.nl


google maps widget