Nieuws van Unitio

Lees hier onze laatste nieuwsberichten

En volg ons op Linkedin voor de meest recente nieuwsberichten.

Rapport inspectiebezoek Gezondheidszorg en Jeugd

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd bracht op 19 september 2023 een aangekondigd bezoek aan Unitio B.V. in Sint-Oedenrode.

Mooie reactie van een cliënt

Wij ontvingen een mooie reactie van een cliënt over onze begeleiding. Daar zijn we trots op!
"Ik ben erg tevreden te met de begeleiding die ik vanuit Unitio krijg. Ik heb het gevoel dat de begeleiding altijd voor mij klaar staat en kan alles wat er speelt bespreekbaar maken zonder dat er druk opgelegd wordt."

MTO 2023: Blije medewerkers

Bekijk hier onze resultaten van het Medewerkers Tevredenheids Onderzoek 2023.

Aangesloten bij De Geschillencommissie Zorg voor 2023

Unitio is aangesloten bij De Geschillencommissie Zorg voor het jaar 2023. Op deze manier bieden wij onze klanten een laagdrempelig alternatief tot het recht. 

Uitbreiding contracten WMO en forensische jeugd voor Unitio

Na eerder een WMO contract te hebben afgesloten voor Brabant noordoost-oost (gemeente Oss) heeft Unitio nu ook een onderaannemerscontract WMO voor omgeving gemeente Tilburg en contract Forensische jeugd vanuit gemeente Den Bosch. (Brabant noordoost.)

Unitio in TOP 3 best presterende GGZ organisaties wat betreft verzuimpercentage

Unitio behoort tot de TOP 3 best presterende GGZ organisaties wat betreft verzuimpercentage. 3,44% verzuim en 1,13 meldingsfrequentie. En dat in een jaar waarin de cijfers in de branche juist oplopen, tot momenteel 7,80% verzuim.

LEES HET VOLLEDIGE ARTIKEL

Open huis Unitio

Vrijdag 30 augustus zijn buurtgenoten en ketenpartners van onze locatie op de Bedaseweg te Tilburg, een kijkje achter de deuren komen nemen. 

Een succes maar vooral ook leuk!LEES HET VOLLEDIGE ARTIKEL

Cliënten tevredenheid onderzoek 2022

Eind mei / begin juni 2022 hebben we alle cliënten, die minimaal 3 maanden in begeleiding van Unitio waren, gevraagd om hun medewerking te verlenen aan het jaarlijkse cliënten tevredenheid onderzoek. Dit stelt Unitio in staat om te onderzoeken waar de kwaliteit van begeleiding beter kan en ook wordt inzichtelijk wat er goed gaat.

We zijn enorm blij met jullie algemene cijfer van waardering omtrent tevredenheid voor Unitio van 8,73!

LEES HET VOLLEDIGE ARTIKEL

Gemeente Tilburg op bezoek bij Unitio

Met interesse en betrokkenheid maakt de burgermeester van Tilburg, Dhr. Theo Weterings, in bijzijn van dhr Jan-Willem Sies (teammanager Toezcht Sociaal Domein) en mevr Noortje Mees (Regiseur complexe casuïstiek) op vrijdag 29 april 2022, kennis met Unitio en onze locatie te Tilburg.

LEES HET VOLLEDIGE ARTIKEL

Nieuwe woonplekken

NIEUWE WOONPLEKKEN VOOR CLIËNTEN UNITIO BESCHIKBAAR!!
Het is onze partner Connect Wonen gelukt om 5 woonplekken in Oss te bemachtigen. Zij hebben deze gereserveerd voor cliënten die bij Unitio in begeleiding zijn/komen en stabilisatie in zelfstandig wonen nodig hebben. Cliënten huren rechtstreeks bij Connect Wonen en altijd tijdelijk. Vooraf vindt een inhoudelijke en financiële screening plaats. Ook in Tilburg zijn nog enkele woonplekken vrij.
Neem voor meer informatie contact op met de Manager Zorg via 0413-763263.